Bestel hier je ticket voor deelname!

De drie vorige edities waren volledig uitverkocht. Wil je meedoen? April begint de verkoop. Dit jaar zijn er twee categorieën. Naast de volwassen run opnieuw een spectaculaire run voor de kinderen. Bij beide runs vragen we de deelnemers naar minimaal zwemdiploma A.

Tickets

The numbers below include tickets for this event already in your cart. Clicking “Get Tickets” will allow you to edit any existing Deelnemer information as well as change ticket quantities.
Volwassenen – 2022
Het 8 kilometer lange parcours gaat dwars door Staphorst. Tijdens deze editie is er nog meer drek en hindernissen.
Kids – 2022
Het 3,5 kilometer lange parcours zal de jeugdige deelnemer veel plezier bezorgen. Voldoende uitdaging en fun tijdens de run.

Leeftijden

Kids tot en met 14 jaar.

Volwassenen vanaf 13 jaar (de kinderen van 13 jaar en ouder mogen dus kiezen welke run ze kunnen lopen).

Voorlopige starttijden

Kids van 14:00 – 15:30 uur