Sponsoren

Laat deelnemers over jouw obstakel klimmen en sponsor zo je straat of bedrijf! Er zijn diverse mogelijkheden om een bijdrage te leveren.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je steentje bij te dragen aan het succes van Obstacle Run Staphorst. Stel bijvoorbeeld je bedrijf of straat beschikbaar voor de run en laat er een (eigen) hindernis opstellen. Bij dat laatste kunnen wij eventueel helpen. Schroom niet contact op te nemen met sponsor@obstaclerunstaphorst.nl voor meer informatie over de verschillende sponsoropties. 

Kooiker Zuigtechniek

Kooiker Zuigtechniek is een van de trotse hoofdsponsoren van Obstacle Run Staphorst 2019!

Kooiker Zuigtechiek is specialist in het verplaatsen van materialen door middel van lucht. Bij het vrijgraven van boomwortels, het ruimer maken van een kruipruimte of bij de reiniging van metaalbewerkingsmachines helpt dit bedrijf je graag verder.

Bekijk website van Kooiker Zuigtechniek

Family Fit Indoor Survival

Family Fit Indoor Survival is een van de trotse hoofdsponsoren van Obstacle Run Staphorst 2019!

Family Fit Indoor Survival is een sportsensatie in Staphorst. Het beschikt over survival, een in- en outdoorbaan, een ninja warriors training en obstacle course racing. Ga jij de uitdaging aan? Kom dan eens een training volgen, waarbij je leert om techniek, uithoudingsvermogen en kracht op de juiste manier met elkaar te combineren.

Bekijk website van Family Fit Indoor Survival

Gaaf en Hentra

Gaaf – digital agency en Hentra Auto’s zijn samen trotse hoofdsponsors van Obstacle Run Staphorst 2019!

Gaaf is sterk in het bedenken, ontwerpen, ontwikkelen, beheren en optimaliseren van maatwerk software, webshops, apps en websites.

Bekijk website van Gaaf

Hentra Auto’s, hét adres voor een jong gebruikte occasion of APK, onderhoud en diagnose aan alle merken, met als specialisatie VW & Audi.

Bekijk website van Hentra

Bouwbedrijf Hokse

Bouwbedrijf Hokse is een van de trotse hoofdsponsoren van Obstacle Run Staphorst 2019!

Bouwbedrijf Hokse is een bouwbedrijf waar goed opgeleide en door en door professionele vakmensen werken. Daarmee realiseert het woningen en bedrijfspanden. Bouwbedrijf Hokse werkt in een brede regio rondom zijn standplaats Meppel, waarbij de focus ligt op het gebied tussen Zwolle en Assen.

Bekijk website van Hokse

Al onze trotse sponsoren

Obstakel sponsoren

Steengoed ID

Brink Climate Systems

Knoll B.V.

Hooikammer Automotive

CZ Rouveen

Compagner Bouw

Boer Staphorst

Russcher Kraanverhuur

Plasmamade

Groenveste

Brandweer Staphorst

MiBa’s

Payned

Konvi

Braveco/Harry Brakke

Van Reel B.V.

Family Fit Indoor Survival

Van der Sluis Transport