Zonder onze sponsoren geen obstacle run staphorst

Obstacle Run Staphorst is een fantastisch voorbeeld van een evenement dat door en voor Staphorst wordt georganiseerd. Dit spektakel wordt alleen mogelijk gemaakt dankzij de inzet van meer dan 150 vrijwilligers en talloze sponsoren die op allerlei manieren bijdragen. Het is geweldig om te zien hoeveel mensen zich hebben ingezet tijdens eerdere edities en dat is precies wat ons dorp zo bijzonder maakt. We hebben gemerkt dat het evenement tijdens voorgaande edities zorgde voor gezelligheid, sportiviteit en een gevoel van saamhorigheid.


Bedrijven hebben de mogelijkheid om sponsor te worden van Obstacle Run Staphorst. Zonder obstakels en uitdagende hindernissen zou het evenement niet veel meer zijn dan een gewone hardloopwedstrijd. Daarom bieden we bedrijven de kans om het parcours mede vorm te geven, bijvoorbeeld door het bouwen van obstakels of door sponsor te worden van een specifiek obstakel. Ook kunnen bedrijfsteams gezamenlijk deelnemen. Samen inschrijven, samen voorbereiden, samen deelnemen en na afloop samen genieten; het is de perfecte manier om sportief teamverband te versterken!

Word ook sponsor van Obstacle Run Staphorst

Vergroot je zichtbaarheid en ondersteun ons evenement door sponsor te worden. Het is een uitstekende gelegenheid om je bedrijf onder de aandacht te brengen bij een breed publiek en tegelijkertijd je betrokkenheid bij onze gemeenschap te tonen.


Neem contact met ons op via sponsor@obstaclerunstaphorst.nl en vraag een sponsorpakket aan. We gaan graag met je in gesprek om de verschillende sponsormogelijkheden te bespreken.

Dit zijn de hoofdsponsors van 2024