Sponsor

Laat deelnemers over jouw obstakel klimmen en sponsor zo je straat of bedrijf! Er zijn diverse mogelijkheden om een bijdrage te leveren.

Er zijn verschillende mogelijkheden om je steentje bij te dragen aan het succes van Obstacle Run Staphorst. Stel bijvoorbeeld je bedrijf of straat beschikbaar voor de run en laat er een (eigen) hindernis opstellen. Bij dat laatste kunnen wij eventueel helpen. Schroom niet contact op te nemen met sponsor@obstaclerunstaphorst.nl voor meer informatie over de verschillende sponsoropties. 

Onze trotste sponsoren

Hoofdsponsor van het evenement

Als hoofdsponsor is er veel mogelijk! In overleg realiseren we een pakket die aansluit bij de onderneming. Met een hoog deelnemersaantal vanuit heel Nederland en veel bezoekers is het een interessant evenement.

Binnenkort meer informatie

Als subsponsor toch prominent aanwezig

Wil je als subsponsor toch prominent aanwezig zijn tijdens het evenement? Er zijn verschillende mogelijkheden. We hebben een compleet pakket.

Binnenkort meer informatie

Vriend van de ‘show’

Niet alles hoeft groot! Het kleine is vaak nog mooier. Daarom hebben we ook het geluk dat we genomineerd zijn voor beste kleinste Obstacle Run van Nederland. Word jij onze vriend?

Binnenkort meer informatie