Organisatie

Obstacle Run Staphorst is een evenement van Stichting Activiteiten Staphorst (de SAS). De SAS is statutair gevestigd in de gemeente Staphorst. Het officiële kantooradres en postadres van de SAS is Seringenhof 68 7954JB te Rouveen. Bezoek is alleen mogelijk op afspraak. De SAS is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 68271816.

VOORZITTER

Robert de Weerd

Robert is 28 jaar en werkzaam bij Klein Units. Momenteel heeft hij de voetbal verruild voor spectaculaire hindernissen. Hier heeft hij wel wat ervaring mee, maar het leek hem beter om zijn talenten ditmaal eens achter de schermen in te zetten.

VICE-VOORZITTER

Joost de Weerd

Joost is 25 jaar en heeft de opleiding Commerciële Economie afgerond. Hij is een echte sportieveling en mag zich dan ook graag uitleven op de groene grasmat met een bal aan zijn voet. Na deelname aan een andere obstacle run, was hij er al snel van verzekerd dat hij dit ook wil organiseren.

PENNINGMEESTER

Henri Kok

Henri is 32 jaar en werkzaam in de infra. Hij vertoont zich graag in het geel-blauw tussen de witte lijnen. Als sportliefhebber en rasechte Staphorster is Henri zeker bereid een duit in het zakje te doen bij het organiseren van Obstacle Run Staphorst.

BESTUURSLID

Peter Kisteman

Peter is 23 jaar een heeft een grote passie voor het vertalen van een verhaal of idee naar een tof ontwerp. Vandaar volgt hij ook de studie Mediavormgeving en is hij freelance designer. Zijn vele creaties zijn terug te zien in de verschillende uitingen van Obstacle Run Staphorst.

BESTUURSLID

Frans Mussche

Frans is 28 jaar en de eigenaar van Family Fit Indoor Survival. Hier runt hij de eerste indoor obstacle-/survivalbaan van Nederland. Frans heeft enorm veel ervaring in deze tak van sport. Zo werd hij al Europees Kampioen Obstacle Running. Frans zijn kennis zal terug te zien zijn in de professionele uitstraling van het parcours.

SECRETARIS

Niels Ubak

Niels is 24 jaar oud en is al vanaf het begin betrokken bij het evenement. Tijdens de derde editie zal zijn ervaring ook op bestuursvlak ingezet worden.

Contact

Je kunt contact opnemen met de SAS door in de navigatie op de ‘Support’-button te klikken. Ook kun je een e-mail sturen naar info@obstaclerunstaphorst.nl.

Het doel van de SAS is sportief vermaak voor Staphorst, waarbij Staphorst als dorp gepromoot wordt en bedrijven op een unieke manier in de kijker kunnen lopen.

De SAS heeft geen winstoogmerk en wil door de organisatie van dit mooie, sportieve evenement voor jong en oud een zo breed mogelijk publiek bereiken.

Stichting Activiteiten Staphorst