Evenement

Obstacle Run Staphorst is een sportief evenement waarbij de deelnemers hun behendigheid op de proef kunnen stellen. Een evenement in de regio Staphorst voor iedereen.

Op een parcours van 8 kilometer voor de volwassenen en 3,5 kilometer voor de jeugd door de straten van Staphorst, moeten de sportievelingen verschillende obstakels zien te overwinnen. Op deze manier wil de organisatie Staphorst op een gave manier in beweging brengen en invulling geven aan één van de Staphorstdagen.

Obstacle Run Staphorst is een evenement voor jong en oud

Ook het jonge publiek betrekken we bij dit evenement. Voor hen is er een speciale Kids run, waarbij de kleinsten zich kunnen uitleven op een soortgelijk parcours.

Trainen bij de beste trainingslocatie van Nederland

Door de expertise toe te voegen van de man achter de beste trainingslocatie van Nederland, Frans Mussche, zal deze run een professionele uitstraling hebben. Frans werd al eens Europees Kampioen. Zijn ervaring zal terug te zien zijn op de baan.

Hoe kan ik deelnemen aan dit evenement?

Het is eenvoudig om een ticket aan te schaffen. Je selecteert de ticket en het aantal. Na het overzicht van de tickets moeten de deelnemersgegevens ingevoerd worden. Na een succesvolle betaling gaan wij voor je aan de slag.

Benodigde tijd: 2 minuten.

Na aanschaf van je ticket

  1. We verwerken je gegevens

    Ter voorbereiding verwerken we je gegevens na het succesvol inschrijven. De startgroep wordt toegewezen en je deelname shirt wordt bedrukt.

  2. Trainen of voor de fun

    Het is verstandig om vooraf een blokje om te doen. Over straat of door de blubber. De wedstrijdloper en fanatiekelingen starten vooraan.