Evenement voor jong en oud

Obstacle Run Staphorst is een sportief evenement sinds 2017 waarbij de deelnemers hun behendigheid op de proef kunnen stellen. Dit jaar vindt het plaats tijdens de SAS-week op 9 augustus 2023.

Een evenement in de regio Staphorst voor iedereen. Door de straten van Staphorst moeten de sportievelingen verschillende obstakels zien te overwinnen. De routes bestaan dit jaar uit 6 en 10 kilometer. Het is ook mogelijk om als ouder-kind duo mee te doen aan de 6 kilometer! Kinderen van 7 tot 14 jaar kunnen meedoen aan de route van 3,5km. Op deze manier wil de Stichting Activiteiten
Staphorst de deelnemers op een gave manier in beweging brengen en invulling geven aan de SAS-week van 9, 10 en 11 augustus.

Hoe kan ik deelnemen aan dit evenement?

Het is eenvoudig om een ticket aan te schaffen. Je selecteert de ticket en het aantal. Na het overzicht van de tickets moeten de gegevens van de deelnemer ingevoerd worden. Na een succesvolle betaling gaan wij voor je aan de slag. Geen zin om door de modder te moeten kruipen? Kom dan gezellig kijken, toeschouwers zijn ook nodig!