Tickets voor editie 2018 beschikbaar

Wil je zeker zijn van startplek? Nadat wij vorig jaar een groot aantal deelnemers hebben moeten teleurstellen moet je nu niet te lang wachten, omdat we ook bij editie 2018 een limiet hebben op het aantal deelnemers.

De volwassenen zullen tijdens de ongeveer 8 km lange parcours sloten moeten overbruggen, modderpoelen moeten trotseren en als een aap de touwen moeten beklimmen. Daarnaast hebben we nog een verrassing in petto, maar dat verklappen we nog niet!

Het 800 meter lange parcours voor de Kidsrun zal bestaan uit een aantal spectaculaire obstakels. Obstakels die kinderen thuis vaak niet mogen trotseren, denk hierbij aan het kruipen over een auto.

Als organisatie zouden we graag iedereen willen betrekken bij dit sportieve evenement! Het moment dat je kleinzoon of kleindochter loopt te ploeteren in de modder en jij hier de beste foto’s van maakt. Langs het 8 kilometer lange parcours worden diverse zit- en staanplaatsen gerealiseerd voor de oudere generatie zodat je niks mist van het spektakel.

Schaf eenvoudig en snel je ticket aan

Koop je tickets