Het evenement

Obstacle Run Staphorst is een sportief evenement waarbij de deelnemers hun behendigheid op de proef kunnen stellen.

Op een parcours van 8 kilometer door de straten van Staphorst, moeten de sportievelingen verschillende obstakels zien te overwinnen. Op deze manier wil de organisatie Staphorst op een gave manier in beweging brengen en invulling geven aan één van de Staphorstdagen.

Voor jong en oud

Ook het jonge publiek betrekken we bij dit evenement. Voor hen is er een speciale Kids Run, waarbij de kleinsten zich kunnen uitleven op een soortgelijk parcours.

Beste trainingslocatie van Nederland

Door de expertise toe te voegen van de man achter de beste trainingslocatie van Nederland, Frans Mussche, zal deze run een professionele uitstraling hebben. Frans werd al eens Europees Kampioen. Zijn ervaring zal terug te zien zijn op de baan.

Parkeren

We hebben verschillende parkeerplaatsen beschikbaar. Onderstaand de adresgegevens van de parkeerplaatsen.

P1
Rabobank Staphorst
Bergerslag 1, 7951 DR Staphorst

P2
Marktplein
Markt, 7951 HR Staphorst

P3
Sporthal Staphorst
Hoogeweg 21, 7951 DV Staphorst

Omkleden

Wil je nog omkleden? Dat is mogelijk aan de achterkant van de eerste obstakel, hier zijn van containers kleedhokjes gemaakt. Je zult wel vies worden van de run, dus ook na de run kun je je daar afspoelen en omkleden. Wil je liever gebruik maken van een snelle douche? Dat is mogelijk na de Obstacle Run op 5 minuten loopafstand in Sporthal Staphorst tussen 18:00 en 22:00. Tevens hebben wij een garderobe ingericht waar je je spullen achter kunt laten. Hier zal iemand de gehele tijd bij staan al blijft het op eigen risico.