De organisatie

Obstacle Run Staphorst is een evenement van Stichting Activiteiten Staphorst (de SAS)

De SAS is statutair gevestigd in de gemeente Staphorst. Het officiële kantooradres en postadres van de SAS is Gemeenteweg 190a, 7951 CT te Staphorst. Bezoek is alleen mogelijk op afspraak. De SAS is ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 68271816.

Je kunt contact opnemen met de SAS door in de navigatie op de ‘Support’-button te klikken. Ook kun je een e-mail sturen naar info@obstaclerunstaphorst.nl.

De SAS heeft geen winstoogmerk en wil door de organisatie van dit mooie, sportieve evenement voor jong en oud een zo breed mogelijk publiek bereiken. Het doel is sportief vermaak voor Staphorst, waarbij Staphorst als dorp gepromoot wordt en bedrijven op een unieke manier in de kijker kunnen lopen.

Graag stellen wij de organisatie (SAS) verder aan je voor:

Robert de Weerd

Voorzitter

Robert is 24 jaar en werkzaam bij Klein Units in Nijkerk. Momenteel heeft hij de voetbal verruild voor spectaculaire hindernissen. Hier heeft hij wel wat ervaring mee, maar het leek hem beter om zijn talenten ditmaal eens achter de schermen in te zetten.

Joost de Weerd

Vice-voorzitter

Joost is 21 jaar en volgt de opleiding Commerciële Economie. Hij is een echte sportieveling en mag zich dan ook graag uitleven op de groene grasmat met een bal aan zijn voet. Na deelname aan een andere obstacle run, was hij er al snel van verzekerd dat hij dit ook wil organiseren.

Henri Kok

Penningmeester

Henri is 28 jaar en werkzaam in de infra. Hij vertoont zich graag in het geel-blauw tussen de witte lijnen. Als sportliefhebber en rasechte Staphorster is Henri zeker bereid een duit in het zakje te doen bij het organiseren van Obstacle Run Staphorst.

Nico Bouwman

Secretaris

Nico is 27 jaar en is van oorsprong een echte Staphorster. Zijn juridische kennis als advocaat kan hij goed inzetten bij Obstacle Run Staphorst. Zelf heeft Nico geen ervaring met obstacle runs. Wel is hij goed in toekijken; in de zon met een biertje in zijn hand.

Laurens Bloemert

Bestuurslid

Laurens is 24 jaar en in het dagelijks leven actief als Magento Developer. Naast zijn enorme passie voor de e-commerce is Laurens ook een sport fanatiekeling. De kennis van het vakgebied past hij met alle plezier toe voor Obstacle Run Staphorst.

Frans Mussche

Bestuurslid

Frans is 24 jaar en de eigenaar van Family Fit Indoor Survival. Hier runt hij de eerste indoor obstacle-/survivalbaan van Nederland. Frans heeft enorm veel ervaring in deze tak van sport. Zo werd hij al Europees Kampioen Obstacle Running. Frans zijn kennis zal terug te zien zijn in de professionele uitstraling van het parcours.

Lysanne Korterink

Bestuurslid

Lysanne is 21 jaar en studeert momenteel Communicatie. Toevalligerwijs houdt zij zich dan ook bezig met de (online) communicatie van Obstacle Run Staphorst. Je zult haar vast spotten op 8 augustus, wanneer ze al rennend een Snapchat van je maakt.

Peter Kisteman

Bestuurslid

Peter is 20 jaar een heeft een grote passie voor het vertalen van een verhaal of idee naar een tof ontwerp. Vandaar volgt hij ook de studie Mediavormgeving en is hij freelance designer. Zijn vele creaties zijn terug te zien in de verschillende uitingen van Obstacle Run Staphorst.